Innhold på kurset

PF-ting 2021 holdes digitalt på Google Meet. lørdag 6. februar klokken 16:30

På patruljeførerting (PF-ting) lærer du om organisasjonsarbeid og hvordan du kan delta i organisasjonsdemokratiet. Deltakerne på tinget velger også fire representanter som får delta kretsting i 2021. Disse representantene vil få stemme-, forslags- og talerett som ordinære delegater på landsting og får muligheten til å tale patruljeførernes sak.

På PF-ting skal vi diskutere og debattere aktuelle saker for aldersgruppen og for organisasjonen. Dagen  vil også inneholde inspirasjon til det lokale speiderarbeidet og samfunnsengasjement, lokalt og internasjonalt.

Hvem passer kurset for?

Speidere (8. - 10. klasse) som har betalt medlemskontingent i KFUK-KFUM-speiderne har møte-, tale-, forslags- og stemmerett.

Hvordan deltar jeg på Google meet?

For å delta på seminar over Google Meet trenger du en mobil, nettbrett eller en PC. Deltar du via en PC åpner du møte i en nettleser, og du trenger ikke en Google-/Gmail-konto. Deltar du via mobil eller nettbrett må du laste ned appen Google Meet, og må logge inn med en Google-/Gmail-konto.

Du kan laste ned Google Meet i App Store (iOS) eller Google Play (Android).

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om påmelding eller betaling kan du sende en e-post til trondelag@kmspeider.no

Påmelding

Påmeldingsfrist mandag 2. Februar 2021 via skjema under

Påmeldingen er bindende.

Dagen etter påmeldingsfristen vil påmeldte deltakere få tilsendt deltakerbrev på e-post. Det er derfor viktig at påmeldingen inneholder rett e-postadresse og mobilnummer. Legg til denne informasjonen i feltet som heter spesielle opplysninger.